Maitane López, una de les estrelles de la històrica victòria d’Espanya contra els Estats Units

La mallorquina ha disputat els 90 minuts en el primer triomf del combinat nacional sobre les americanes, números 1 del rànquing mundial

11/10/2022

6

Era un amistós, però es tracta d’una victòria històrica; la primera d’Espanya contra els Estats Units, selecció número 1 en el rànquing mundial de la FIFA. La mallorquina Maitane López ha estat una de les estrelles del partit. Ha estat titular, ha disputat els 90 minuts i de les seves botes ha nascut el segon gol espanyol. L’equip de Jorge Vilda ha guanyat per 2-0. Al minut 39, Laia Codina avança la selecció i, al segon temps, Esther González firma el 2 a 0 amb una gran rematada de primeres.

Al camp i a les graderies s’ha viscut una autèntica festa. Els més d’11 mil espectadors que han acudit a El Sadar han marcat un nou rècord d’assistència a un partit de la selecció.