X
11

Malestar a Formentera per la tardança dels resultats de les PCR del pont de desembre

Una part de la quarantena de persones que les sol·licitaren estan a punt d'acabar la festivitat i encara no tenen la respostaUna part de la quarantena de persones que les sol·licitaren estan a punt d'acabar la festivitat i encara no tenen la resposta

08/12/2020

Malestar a Formentera per la tardança dels resultats de les PCR del pont de desembre

Malestar a Formentera per la tardança a l’hora de donar els resultats de les PCRs d’una part de la quarantena de persones que les sol·licitaren. Vingueren a passar aquest pont de desembre i els feren les proves entre dijous i divendres. A punt d’acabar la festivitat, encara no tenen els resultats.

En no poder-se analitzar les mostres a Formentera s’enviaren a Eivissa. Sa Unió, grup de l’oposició al Consell de Formentera, denuncia que aquesta situació té lloc per mor de la manca de personal que hi ha al laboratori de Can Misses, on només fa feina, segons afirmen, un microbiòleg per fer les proves d’urgència.

L’IB-Salut nega manca de personal i assegura que el laboratori ha estat operatiu durant tot el pont amb personal per reforçar-ne l’activitat; i que els resultats de les PCRs es lliuren segons l’activitat del departament.

08/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT