societat

Malestar dins la Guàrdia Civil per l’aprovació de l’ordre que regula la productivitat

Representants de l'Associació Unificada de la Guàrdia Civil després de reunir-se amb Armengol: Hem explicat a la presidenta que "els ingressos de molts agents davallaran amb aquesta reforma"


Representants de l’Associació Unificada de la Guàrdia Civil han traslladat aquest dimarts a la presidenta Francina Armengol el seu malestar per l’aprovació de l’ordre general que regula la productivitat. En una reunió, celebrada al Consolat de Mar, li han dit que, amb la reforma, els agents perden el “complement de productivitat per equiparació” que cobraven fa dècades i que representa 600 euros anuals. També desapareixen les productivitats per “feines nocturnes” de devers 400 euros anuals. El secretari de l’Associació, Zoilo Muñoz, considera que “perden drets adquirits i que s’obre una nova bretxa salarial entre aquest cos i la policia nacional”. Assegura que la reforma s’ha fet sense consens amb les associacions professionals i avança que acudiran als tribunals per revertir-la.

Demanen un reforç de la plantilla

Muñoz també ha insistit que la plantilla de la Guàrdia Civil de Balears continua sent insuficient sobretot en un moment de pandèmia en què han de fer front a un volum de feina que s’ha multiplicat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un centenar de persones participen a la manifestació del 8M a Ciutadella

La CGT ha convocat a Menorca l'única vaga general de totes les Illes, però, ha tingut molt poc seguiment

La pàgina web de la biblioteca pública de Maó rep 100.000 visites durant l’any 2020

S'hi han dut a terme un centenar d'activitats i s'han prestat més de 38.000 llibres i audiovisuals  

L’Arxiu d’Imatge i So de Menorca ret homenatge a les dones menorquines de tots els temps

És un recull de fotografies de dones treballadores i feineres de diferents èpoques

Una trentena de finques de Menorca signen un acord de pràctiques agràries sostenibles

El pagès es compromet a gestionar el lloc minimitzant l'impacte ambiental negatiu, i a canvi rep assessorament, formació, promoció del...