societat

Mallorca, amb 445, concentra la majoria dels casos actius de les Illes

A les Pitiüses n'hi ha 38 i 16 a Menorca, que té quatre municipis sense cap cas de coronavirus

Mallorca%2C+amb+445%2C+concentra+la+majoria+dels+casos+actius+de+les+Illes

La xifra de casos actius a les Illes és de 500, 16 manco que aquest dimecres migdia. Són els 401 comptabilitzats fins ara sumats als detectats amb proves PCR i els casos provables: aquells que en tenen els símptomes, però als que encara no se’ls ha fet la prova.

Per illes, segons la Direcció General de Salut Pública, Mallorca en concentra 445 actius i per municipis, els que estan lliures de Covid-19 són: Felanitx, Capdepera, Llubí, Sencelles, Ses Salines, Lloseta, Sant Llorenç, Campanet, Ariany, Búger, Santa Eugènia, Banyalbufar, Petra, Deià, Escorca, Estellencs i Fornalutx. Pel que fa als que en tenen més, Palma n’encapçala la llista amb 284 casos actius seguida, a molta distància, de Calvià (26), Marratxí (20) i Manacor (16).

A Menorca, han minvat en les darreres hores els casos actius i en són 16. Quatre dels municipis de l’illa no en registren cap -Ferreries, Es Migjorn Gran, Alaior i Es Castell- mentre que Es Mercadal (6) i Maó (7) són els que en registren més ara mateix.

En el cas d’Eivissa, amb 38 casos actius, també ha minvat la xifra però, no hi ha cap poble sense coronavirus. Eivissa (19) i Sant Josep (9) són els dos municipis amb més casos actius mentre que a Formentera només n’hi ha un cas d’actiu.

La radiografia detallada i actualitzada de l’impacte del coronavirus als pobles de les Illes és part del material que el Govern ha fet servir per justificar a Madrid que, dilluns 11 de maig, totes les Illes haurien d’entrar a la Fase 1.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Reunió entre el Govern i la FAPA per tractar el curs proper i la conciliació familiar

La Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes destaca que la socialització és insubstituïble dins del procés educatiu

L’UME envia personal, material i vehicles per la campanya contraincendis a Balears

Segons el Ministeri de Defensa, aquest reforç permetrà desplaçar un primer contingent de militars en helicòpter des de la Península...

La inauguració de la piscina des Mercadal haurà d’esperar al setembre

Per primer estiu després de 25 anys, el municipi no tindrà piscina municipal

Comença el procés d’admissió a infantil, primària i ESO

Per primera vegada el procés es fa preferentment de forma telemàtica