X

Mallorca convida els menorquins a ‘pegar un bot’ fins a l’illa veïna per desconnectar

Prop de 740.000 persones viatgen cada any entre Mallorca i Menorca

18/06/2020

Mallorca convida els menorquins a ‘pegar un bot’ fins a l’illa veïna per desconnectar

“Pega un bot a l’altra millor illa del món”. Aquest és el lema de la campanya del Consell de Mallorca que ja s’ha començat a difondre a Menorca en tanques publicitàries i que té un objectiu: presentar Mallorca a les illes veïnades com el lloc perfecte per desconnectar.

Precisament, els vaixells procedents d’Alcúdia arriben aquests dies gairebé plens, tot i la suspensió de les festes de Sant Joan a Ciutadella. Durant el cap de setmana, Balearia preveu fregar ja el 100 per cent d’ocupació. La situació sanitària, però, ha reduït notablement l’operativa entre totes dues illes. La naviliera ha passat d’oferir una desena de connexions diàries amb Alcúdia a tan sols 3 trajectes, que ja seran permanents durant tot l’estiu. Per al pròxim cap de setmana les reserves ja freguen el 60%.

Prop de 740.000 persones viatgen cada any entre Mallorca i Menorca. Poc més de la meitat ho fa amb avió, i la resta, en vaixell. El nombre de passatgers per via marítima gairebé s’ha triplicat des del 2012. Mentrestant, la ruta aèria entre Palma i Maó també creix de manera significativa en aquest període, un 171%. A més dels espais exteriors, la campanya del Consell de Mallorca farà servir altres suports, com anuncis en premsa, ràdio i mitjans digitals.

18/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT