X

Mallorca sense Fam atén gairebé 500 famílies més que l’any passat

La majoria d'aquestes han estat ateses durant les darreres setmanes i moltes no han estat derivades pels serveis socials

05/05/2020

Mallorca sense Fam atén gairebé 500 famílies més que l’any passat

Productes frescos i també envasats o en conserva. En total, uns 60 quilos de menjar de mitjana per cada família al mes, és el que organitzen 15 voluntaris de Mallorca sense Fam. Aquest dimecres, dia de recollida, repartiran 239 bosses de menjar, 100 més que a l’inici de l’estat d’alarma.

De gener fins a finals d’abril, han atès 1915 famíles, 484 més que l’any passat. La majoria d’aquestes han estat ateses durant les darreres setmanes i moltes no han estat derivades pels serveis socials. Durant l’estat d’alarma, també han notat un canvi en el voluntariat. Habitualment, més d’un 80% són persones majors, que ara estan confinades. En el seu lloc, hi col·laboren els joves.

Mallorca sense Fam ha hagut de canviar el sistema de recollida d’aliments per les noves normes sanitàries. Si abans els usuaris podien seleccionar els productes com al supermercat, ara no poden entrar al local i se’n duen una bossa preparada.

L’ONG també fa entrega a domicili per a unes 35 famílies majors de 65 anys.

05/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris