societat

Testimonis: “Mamà, jo em posaré la mascareta”

IB3 ràdio ha sortit al carrer per conèixer que en pensen els pares i mares del desconfinament progressiu del qual, des del pròxim dia 27, gaudiran els seus fillsEscolta aquí el testimoni dels més petits que ha recollit IB3 ràdio

Després d’un mes i mig confinats, els infants podran sortir al carrer a partir del 27 d’abril. Ho faran amb limitacions de temps i restriccions encara per decidir. La incertesa i els dubtes davant les mesures que hauran de prendre les persones amb fills obrin el debat entre els que són pares i els que no.

IB3 ràdio ha sortit al carrer per conèixer que en pensen els pares i mares del desconfinament progressiu del qual, des del pròxim dia 27, gaudiran els seus fills. Tots coincideixen, és una mesura encertada, tot i que es preparen per prendre les precaucions que facin falta.

“Ja tenen ganes de sortir,i bé jo crec que dependrà de sa barriada a sa que visquis, jo visc a ses afores i no li veig el perill però potser a ciutat sigui diferent”.

A ciutat, als parcs, na Cati, tot i que a favor, creu que serà difícil controlar als petits “s’haurà d’anar molt alerta als parcs,no podem anar amb ses tovalloletes darrere els infants tot el temps a fer net els gronxadors”.

L’altra cara de la notícia de la desescalada dels infants és la de les persones que no tenen fills, molts es mostren contraris. “És lògic que estiguin cansats però no em sembla una mesura lògica, per al que queda,que es quedin a casa”. “És molt delicat, hauran de prendre mesures fortes, sinó hi haurà un repunt de contagis”.

El sostre d’edat també està per decidir. De moment, la proposta inicial del Govern central afectaria només als infants de fins a 12 dotze anys. No obstant això, el comitè científic decidirà la franja d’edat.

En qualsevol cas, era una notícia també molt desitjava pels més petits. “Tenc moltes ganes de sortir, em posaré la mascareta també”. “Estic feliç perquè dia 27 podré fer un poc de vida normal i anar a sa quarterada amb es meu germà.” “Em pareix molt bé sobretot pels nins que no tenim terrassa i vivim un pis, i també perquè significa que el virus s’està acabant”. Infància, beneït tresor.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Ambient festiu, però sense incidències destacables, durant la primera nit de les festes de Sant Joan de Ciutadella

Molts joves, la majoria d'ells estudiants que vénen a Menorca a celebrar el final de curs, s'han concentrat a la...

Fora mascaretes als espais a l’aire lliure, sempre que es respecti la distància interpersonal

També deixarà de ser obligatòria a les residències de gent gran i espais institucionalitzats on el 80% de la població...

Aplaudiments espontanis, a les 14:00 en punt del dissabte de Sant Joan

La intensa pluja ha dissuadit cap intent de celebrar un primer toc a Ciutadella

Ciutadella respira ambient santjoaner tot i la suspenció de la festa

El matí del dissabte de Sant Joan ha transcorregut entre brindis i berenars, però sense arena als carrers {rela} El...