societat

Testimonis: “Mamà, jo em posaré la mascareta”

IB3 ràdio ha sortit al carrer per conèixer que en pensen els pares i mares del desconfinament progressiu del qual, des del pròxim dia 27, gaudiran els seus fillsEscolta aquí el testimoni dels més petits que ha recollit IB3 ràdio

Després d’un mes i mig confinats, els infants podran sortir al carrer a partir del 27 d’abril. Ho faran amb limitacions de temps i restriccions encara per decidir. La incertesa i els dubtes davant les mesures que hauran de prendre les persones amb fills obrin el debat entre els que són pares i els que no.

IB3 ràdio ha sortit al carrer per conèixer que en pensen els pares i mares del desconfinament progressiu del qual, des del pròxim dia 27, gaudiran els seus fills. Tots coincideixen, és una mesura encertada, tot i que es preparen per prendre les precaucions que facin falta.

“Ja tenen ganes de sortir,i bé jo crec que dependrà de sa barriada a sa que visquis, jo visc a ses afores i no li veig el perill però potser a ciutat sigui diferent”.

A ciutat, als parcs, na Cati, tot i que a favor, creu que serà difícil controlar als petits “s’haurà d’anar molt alerta als parcs,no podem anar amb ses tovalloletes darrere els infants tot el temps a fer net els gronxadors”.

L’altra cara de la notícia de la desescalada dels infants és la de les persones que no tenen fills, molts es mostren contraris. “És lògic que estiguin cansats però no em sembla una mesura lògica, per al que queda,que es quedin a casa”. “És molt delicat, hauran de prendre mesures fortes, sinó hi haurà un repunt de contagis”.

El sostre d’edat també està per decidir. De moment, la proposta inicial del Govern central afectaria només als infants de fins a 12 dotze anys. No obstant això, el comitè científic decidirà la franja d’edat.

En qualsevol cas, era una notícia també molt desitjava pels més petits. “Tenc moltes ganes de sortir, em posaré la mascareta també”. “Estic feliç perquè dia 27 podré fer un poc de vida normal i anar a sa quarterada amb es meu germà.” “Em pareix molt bé sobretot pels nins que no tenim terrassa i vivim un pis, i també perquè significa que el virus s’està acabant”. Infància, beneït tresor.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Ministeri comptabilitza 209 morts a les Illes, 17 manco que el Govern

Sanitat informa de un total de 2.164 positius a les Illes

Diari de l’estat d’alarma. Jornada 82: l’1,5% de la població balear presenta anticossos de la Covid-19

A la primera onada de l'estudi de seroprevalença la taxa a Balears era del 2,4%

51 sanitaris positius en les 12.000 proves que s’han fet al col·lectiu

També es detecten 247 professionals amb anticossos i que, per tant, estarien immunitzats

Menorca redirigeix la seva promoció cap al turisme nacional i portugués

En una segona fase, vol incidir en aquells mercats on la marca Menorca no estigui gaire instaurada