societat

Manacor acull un punt per fer la prova del Covid-19 a les persones que treballen a primera línia

Les proves es realitzaran a les persones dels serveis sanitaris, cossos de seguretat o personal de serveis socials, entre d'altres col.lectius de risc

Manacor+acull+un+punt+per+fer+la+prova+del+Covid-19+a+les+persones+que+treballen+a+primera+l%C3%ADnia

Manacor disposa a partir d’aquesta setmana d’un punt on es podran fer la prova del Covid-19 aquelles persones que fan feina a primera línia de combat del virus. Se’n podran beneficiar sanitaris, policies o personal que treballa en serveis socials.

En aquest punt hi podran acudir, amb cita prèvia, aquelles persones dels col·lectius esmentats que hagin estat en contacte amb qualque malalt o que presentin símptomes. Les persones es podran fer la prova sense necessitat de baixar del cotxe.

Mentre no arribin els test ràpids, que permeten saber si la persona és portadora o no del virus en 15 minuts, les mostres s’enviaran a laboratori i el resultat s’aconseguirà en 24 o 48 hores.

Amb aquestes carpes, de les que ara n’hi tres a Palma i properament una a la zona nord, es vol evitar que les persones que treballin a primera línia hagin de deixar de fer feina sense ser realment portadors del coronavirus. També es vol erradicar la por de contagi entre aquests treballadors quan se sospita d’un contacte amb una persona contagiada o una persona que presenta símptomes. D’aquesta manera s’evitarà la minva d’efectius humans en un moment que, sobretot a la sanitat, són molt necessaris.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El PP de Menorca demana que es revisi el sistema d’avaluació de les proves de català

Diu que l'actual és massa penalitzador i que causa un alt nivell de fracàs

Mar Florit i Elisa Ramos guanyen els dos concursos escolars sobre la higiene de mans

L'objectiu del certamen és conèixer la visió dels escolars sobre un gest tan senzill i que ajuda a salvar milions...

L’alumna Mar Florit guanya la primera edició del concurs d’escriptura ‘Joves Dramaturgs’

El certamen té l'objectiu de promoure el consum de teatre i animar els joves a tenir un primer contacte amb...

Balears supera els 102.000 immunitzats per complet contra la covid, un 10,4% de la població

La nostra comunitat és la quarta amb manco percentatge de població immunitzada, per davant de Melilla (9,9%), Múrcia i les...