política

Manacor aprova els pressuposts per a 2021

Destaquen la partida de serveis socials, les ajudes al comerç i la inversió a l'escorxador


L’ajuntament de Manacor ha aprovat els pressuposts per al 2021. El consistori reconeix la complexitat de l’exercici per la incertesa davant la pandèmia; per això no descarten futures modificacions. Hi destaca l’increment a la partida destinada a Serveis Socials, les ajudes a l’economia social i la inversió prevista a l’escorxador del municipi. Des de l’oposició, el Partit Popular, qualifica els pressuposts d’irreals i poc adaptats a la situació actual.

47 milions i mig és el que ha pressupostat l’Ajuntament de Manacor per a l’exercici 2021, 700mil euros més que l’any passat.

Augmenta en un 10% la partida destinada a Serveis Socials, i s’incrementa també la destinada a ajudes al comerç i als autònoms, després d’uns mesos complicats arran del confinament que ha patit el municipi.

Destaca, al pressupost, la partida destinada a acabar les obres de l’escorxador, tancat des de l’any passat. Són 731 mil euros que es preveuen en format de subvenció per agilitzar els processos i perquè es pugui treure el servei a licitació l’any que ve.

També tenen previst anar fent incorporacions de romanent, com la que ja està projectada per a principis d’any, que anirà destinada a la potabilitzadora definitiva, que resoldria el problema de la mala qualitat de l’aigua del municipi. La construcció de la nova planta i la maquinària suposen una despesa de 50 milions d’euros i s’espera que pugui estar en funcionament abans no acabi la legislatura.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

més contingut relacionat

Vox denuncia als jutjats el cas de la menor tutelada que va estar desapareguda un any

Jorge Campos es queixa que la Fiscalia no hagi fet res fins ara

Balears presenta “en societat” la nova llei turística

La presidenta, Francina Armengol, ha explicat aquest dilluns a Madrid quins són els objectius de la normativa, entre els quals hi ha el del foment del turisme sostenible

La presidenta Francina Armengol anuncia la internalització dels Serveis Informatius d’IB3

El procés es farà a través d'una oferta pública d'ocupació una vegada vagin acabant els cinc contractes actuals