política

Manacor aprova els pressuposts per a 2021

Destaquen la partida de serveis socials, les ajudes al comerç i la inversió a l'escorxador


L’ajuntament de Manacor ha aprovat els pressuposts per al 2021. El consistori reconeix la complexitat de l’exercici per la incertesa davant la pandèmia; per això no descarten futures modificacions. Hi destaca l’increment a la partida destinada a Serveis Socials, les ajudes a l’economia social i la inversió prevista a l’escorxador del municipi. Des de l’oposició, el Partit Popular, qualifica els pressuposts d’irreals i poc adaptats a la situació actual.

47 milions i mig és el que ha pressupostat l’Ajuntament de Manacor per a l’exercici 2021, 700mil euros més que l’any passat.

Augmenta en un 10% la partida destinada a Serveis Socials, i s’incrementa també la destinada a ajudes al comerç i als autònoms, després d’uns mesos complicats arran del confinament que ha patit el municipi.

Destaca, al pressupost, la partida destinada a acabar les obres de l’escorxador, tancat des de l’any passat. Són 731 mil euros que es preveuen en format de subvenció per agilitzar els processos i perquè es pugui treure el servei a licitació l’any que ve.

També tenen previst anar fent incorporacions de romanent, com la que ja està projectada per a principis d’any, que anirà destinada a la potabilitzadora definitiva, que resoldria el problema de la mala qualitat de l’aigua del municipi. La construcció de la nova planta i la maquinària suposen una despesa de 50 milions d’euros i s’espera que pugui estar en funcionament abans no acabi la legislatura.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

La pandèmia centra l’acte commemoratiu de la Constitució celebrat a Menorca

La directora insular de l'Estat destaca que gràcies a la Carta Magna la crisi sanitària no ha derivat en una...

Francina Armengol demana una major descentralització: “mai abans havíem estat tan eficaços”

La presidenta del Govern ha presidit l'acte de la Constitucó, juntament amb la delegada Aina Calvo.

Marga Prohens anuncia que ha donat positiu en Covid

En un missatge en el seu compte de Twitter, Prohens ha afirmat que els seus contactes estrets ja estan avisats i que passa la infecció amb símptomes lleus

Catalina Cladera, nova secretària general de la Federació Socialista de Mallorca

En concret, s'han emès un total de 141 vots a la llista que ha encapçalat Catalina Cladera per a liderar...