X
8

Manacor avança en les negociacions per conformar govern

Més i PSIB volen que els independents de Porto Cristo formin part de l'executiu municipal

14/06/2023

Manacor avança en les negociacions per conformar govern

El consistori de la capital de Llevant canviarà poc respecte a la passada legislatura. Miquel Oliver, de Més-Esquerra, amb tota probabilitat mantendrà la batlia durant els quatre anys i governarà conjuntament amb el PSOE. La novetat, aquesta vegada, tant per part de Més com del PSOE, és incloure a l’equip de Govern els independents de Porto Cristo. I en aquesta direcció van les negociacions que mantenen els partits pràcticament a diari.

A Sencelles, Joan Carles Verd, d’El PI, també reedita el pacte amb les esquerres i serà batle tota la legislatura. El Pi, Volem Sencelles i PSIB-PSOE ja han signat l’acord de governabilitat, per tant, no s’esperen sorpreses a la investidura prevista per dissabte. Amb tot, el PI i la resta de l’equip de govern estenen la mà a MES, que queda a l’oposició, per aconseguir un consistori més participatiu.

I a sa Pobla està previst que dimecres els grups de Més, Independents, PSOE i El Pi anunciïn l’acord de govern. D’aquesta manera es reedita el pacte del passat mandat, després que el PP no aconseguís convencer el candidat de Independents per sa Pobla, Biel Ferragut, de fer tombar el govern de sa Pobla cap a la dreta.

14/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT