X

Manacor engega una campanya per fomentar la fruita i verdura de temporada i de proximitat

S'han instal·lat panells informatius a les entrades del mercat municipal i s'han editat uns imants per penjar a la gelera

20/12/2021

Manacor engega una campanya per fomentar la fruita i verdura de temporada i de proximitat

Nofre Pasqual

Bledes, coliflors o taronges són alguns dels productes que produeix en aquests moments el camp mallorquí… Passa, però, que als taulells de les fruiteries actualment hi ha de tot i la gent desconeix quins són realment els productes locals de temporada.

Per aquesta raó, l’Ajuntament de Manacor ha posat en marxa la campanya ‘Menja sa, menja d’aquí’, per donar a conèixer i fomentar el consum de productes agrícoles locals i de temporada. Per tal de fer arribar el missatge als manacorins, s’han instal·lat panells informatius a les entrades del mercat municipal i s’han editat uns imants amb les fruites i verdures de temporada, un per cada estació de l’any, per penjar a la nevera.

Amb la posada en marxa d’aquesta campanya, l’Ajuntament vol fomentar el consum dels productes que conrea el camp mallorquí en cada època de l’any i, d’aquesta manera, també ajudar els pagesos. La campanya es posa en marxa aquest dimarts coincidint amb l’arribada de l’hivern, però la intenció és que duri tot l’any.

20/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris