X

Manacor es vesteix de gala per viure un doblet o una revenja

Avui es disputa la 65a edició del Gran Premi de Manacor de Trot. Kiwi Duran, campió del Gran Premi Nacional, n'és el principal favorit, tot i que no l'únic

18/06/2023

Manacor es vesteix de gala per viure un doblet o una revenja

Guillem Andreu, campió del Gran Premi Nacional de Trot el mes passat amb Kiwi Duran, es presenta com a principal candidat avui horabaixa al Gran Premi de Manacor. I a més, avisa: “el cavall està millor que a Palma, i ha entrenat molt bé”. Per tant, la possibilitat del doblet és més que real. Tot i que, com diu, les carreres s’han de córrer.

Segur que Jaume Fluxà cercarà evitar aquest resultat. Ahir va mostrar que arriba bé a la cita, amb la victòria en la prova més important del dissabte, el Premi Artà, amb Kaiser de Ladil. De cara a avui horabaixa, però, afirma que hi ha cavalls millors que el seu, Kristiano Gio.

Karambola, menat per Toni Riera; Kalenji Pla Rib, menat per Toni Frontera, i Kasta Maker, menat per Joan Toni Riera (i que és, per cert, qui més vegades ha guanyat aquest premi, amb nou títols) són els altres principals candidats a la victòria. També voldran dir la seva Kika Llinaritx, de Francesc Bennasar; Kaos, de M.Riera; i Kamila de Font, de G.F. Caldentey.

En qualsevol cas, queda clar que l’espectacle avui horabaixa a l’Hipòdrom de Manacor (18.30 h) està garantit. Veurem si hi ha doblet, o hi ha revenja.

18/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT