mallorca

Manacor inicia una campanya comercial per atreure clients dels pobles veïnats

Aquest dissabte i diumenge cent comerços del municipi faran descomptes importants


Les quatre setmanes llargues de tancament perimetral que ha patit Manacor han perjudicat, i molt, el comerç de la ciutat, que – en alguns casos- ha perdut fins al 70 per cent de les vendes. I per redreçar la situació, aquest cap de setmana posen en marxa una campanya que vol atreure els clients procedents dels pobles del seu entorn més immediat.

Més d’un centenar de comerços de Manacor, amb la col·laboració de l’Ajuntament, s’han ajuntat per recuperar la clientela perduda durant el confinament perimetral. Per això, i aprofitant l’arrencada de la campanya de Nadal, aquest dissabte i diumenge obriran els seus negocis amb descomptes importants.

La campanya que posa en marxa el comerç de Manacor té la voluntat d’anar incorporant més comerços de la ciutat i d’allargar-se durant tots els caps de setmana del mes de desembre.


Primer dia de normalitat a Manacor

 

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les campanes de la Seu repiquen per commemorar Sant Sebastià

L'obreria espera que aquesta serà la primera de moltes repicades per així poder recuperar els autèntics inicis de la festa.

L’Ajuntament de Palma reclama als governs central i autonòmic més habitatges socials

El Fons Social d'Habitatges Municipals ha ajudat 171 famílies a trobar casa des de 2013

La revetla més trista de Sant Sebastià

La Llonguetada íntima d'ahir o la sessió de puntxadiscos via streaming miren de pal·liar la tristor d'aquesta revetla tan atípica