Mandiola parteix i l’Atlètic Balears acumula una decepció més

Després de l'eliminació davant el Cornellà, el tècnic anuncià que no continuarà a la banqueta blanc-i-blava

24/07/2020

La decepció per l’eliminació del playoff ha estat un cop molt dur per al president i propietari de l’Atlètic Balears, Ingo Volckmann. Després del partit, l’alemany no podia aturar de caminar per la graderia mentre parlava i gesticulava. El director esportiu Patrick Messow, en canvi, estava quiet i sense dir res. Aquest és el tercer playoff que disputa el conjunt balearico des que Volckmann és president, el segon consecutiu. L’alemany ha vist caure, una vegada més, el seu projecte per pujar a Segona Divisió. El darrer encapçalat per Manix Mandiola.

Després de veure com l’ascens directe a Segona Divisió s’escapava als penals davant el Cartagena, a l’Atlètic Balears li tocava aixecar el cap davant el Cornellà per continuar viu al playoff. Els dos equips varen mostrar les seves cartes als primers minuts. Primer, Jorge Ortiz amb aquesta centrada perillosa. Després, Pablo Hernández amb aquest xut llunyà. El conjunt català va dur el pes del partit durant bona part del primer temps, amb moltes arribades, però sense ocasions clares de gol. L’Atlètic Balears va començar a dominar cap al final de la primera meitat. Al minut 35, el conjunt de Manix Mandiola va estar a punt de marcar. Recuperació de David Haro, que la deixa per a Gabarre. El xut del tauró se’n va a l’exterior de la xarxa.
Jorge Ortiz també va estar a punt d’avançar els balearicos. El seu xut llunyà toca un jugador i s’acaba estavellant al travesser. Era el minut 42
Després del descans, i amb Iturraspe en lloc de David Haro, l’Atlètic Balears va continuar jugant dins el camp del Cornellà. Aquí, la rematada de cap de Gabarre se’n va desviada. oscar gil va reclamar penal per aquesta aferrada dins l’àrea i jorge ortiz ho va intentar amb un xut llunyà.
Al 79, nova ocasió clara. Treta de córner i rematada d’Óscar Gil que se’n va desviada. I un minut després, al 80 arribava la poalada d’aigua freda per a l’Atlètic Balears. Bon contracop del conjunt català que culmina Agus Medina per marcar el 0 a 1.

Ni l’entrada d’Arturo ni la de Dejan Lekic varen donar solucions als blanc-i-blaus, tot i que el serbi va tenir aquesta gran ocasió al minut 92. Primer Ramón i després la defensa allunyaven el perill. L’Atlètic Balears quedava eliminat sense haver aconseguit marcar cap gol en aquest playoff. Nou cop dur per als balearicos. Rovirola, però, deixa lloc a l’esperança.