ECONOMIA

Manera: “El turisme continuarà essent el tractor econòmic, però s’ha de cercar potenciar altres indústries”

El conseller del Banc d'Espanya insisteix que, una vegada estabilitzats els preus de l'energia, la inflació es corregirà


El conseller del Banc d’Espanya i expolític, Carles Manera, ha presentat en societat el seu nou llibre ‘Industrialització històrica i nova indústria a les Balears (1850-2022)’. Manera analitza en aquesta publicació feta amb altres 11 autors les oportunitats per a la nova indústria. El conjunt de treballs que es presenten desgranen les línies d’actuació des de l’òptica de la política industrial.

Entre les anàlisis s’emfatitza amb els reptes actuals que planteja la viabilitat del turisme i la diversificació de l’economia balear. Manera assegura que “el turisme continuarà essent el tractor econòmic de les Balears, però s’ha de cercar potenciar altres indústries”.

Durant l’acte de presentació a la llibreria Quars de Palma se li ha demanat per la situació econòmica actual. El conseller del Banc d’Espanya insisteix que, una vegada estabilitzats els preus de l’energia, la inflació es corregirà. Recorda que segons el Banc Central Europeu i el Banc d’Espanya aquesta correcció es començarà a notar el segon semestre d’enguany, i per al 2023 la inflació se situarà entre el 2 i el 3 %.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |