política

Camargo se sent precandidata per liderar un projecte d’unitat dins Podem

El president del Parlament, Balti Picornell, ja ha donat suport al manifest que insta Camargo a presentar la seva candidatura a la secretaria general de Podem


Laura Camargo estén la mà a Alberto Jarabo per coordinar una candidatura única. En una entrevista a IB3 Notícies, la diputada de la formació morada ha reconegut que està rebent molts de suports i diu que se sent capacitada per encapçalar el projecte que demanen les bases.

Més de 100 persones, entre les quals els diputats del grup parlamentari de Podem, han firmat un manifest per demanar a Camargo que es presenti a les primàries que se celebraran a mitjan juny.

Un manifest publicat aquest divendres que apel·la a “la força de l’experiència, la renovació i la unitat” de Laura Camargo per aconseguir que Podem Illes Balears “lideri una vertadera transformació política”.

La unitat té nom de dona“, explica el comunicat, que insta Camargo a presentar la seva candidatura a la secretaria general de Podem en les primàries. “Animem a tots els companys del partit a construir amb ella el projecte transformador, potent, feminista i guanyador que necessita la nostra comunitat”, acaba el text.

Entre altres signants es troben el president del Parlament, Balti Picornell, els diputats Carlos Saura, Marta Maicas, Salvador Aguilera, David Martínez, Aitor Morrás; la consellera insular de Medi Ambient, Sandra Espeja, i la directora insular d’Igualtat, Nina Parrón; i també la senadora Margalida Quetglas.

Firmen també diverses desenes de militants dels cercles de les Illes, així com regidors de les candidatures d’unitat popular que Podem va donar suport a diferents ajuntaments, com Carles Grimalt de Manacor, Gabi Amengual de Santa Maria del Camí, o Aligi Molina, Aurora Jhardi i Eva Frade de Palma, a més d’alts càrrecs de l’Ajuntament de Palma.

També, d’entre els signants, apareixen noms que no pertanyen a la formació morada però que també hi donen suport, com Joaquín Valdivielso, professor de la UIB i membre de Terraferida; els professors Bernat Riutort, Nanda Caro o Alexandre Miquel; l’analista sociolaboral Rafel Borràs; i l’històric menorqui del PCE, Antoni Casero.


Per saber-ne més: Arranca la cursa cap a les primàries de Podem

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les claus per entrendre què és el “factor d’insularitat” i on s’ha d’invertir

La Comissió Mixta d’Economia i Hisenda ha tancat un acord: 183 milions d'euros que s'inclouran als PGE del 2022

Acord de 183 milions d’euros pel “factor d’insularitat” de les Illes Balears als PGE del 2022

110 milions són pel factor d'insularitat i que cada any s'incorporarà amb l'evolució fixada en la Llei del Règim Especial...

Marc Pérez-Ribas s’estrena a la reunió de la Mesa del Parlament

Benalal demana a la Mesa que aclareixi les seves atribucions i drets com a diputat no adscrit

MÉS per Mallorca abandona la sala de plens del parlament durant la interveció de VOX

Els diputats han col·locat cartells de "silenciam el feixisme"