X

Manos Limpias anuncia més proves que apuntaran aquesta vegada al president

El secretari general del sindicat ha lamentat que Pedro Sánchez no hagi anunciat la seva dimissió

29/04/2024

Manos Limpias anuncia més proves que apuntaran aquesta vegada al president

El secretari general de Manos Limpias, Miguel Bernad, ha assenyalat dilluns que el president del Govern central, Pedro Sánchez, hauria d’haver anunciat la seva dimissió i adverteix que sortiran noves proves, aquesta vegada relacionades amb ell, a la causa oberta per un jutge contra la seva dona, Begoña Gómez, pels presumptes delictes de tràfic d’influències i corrupció en els negocis.

Així s’ha pronunciat en declaracions als mitjans, en què ha apuntat que aquesta decisió de Sánchez “pot enfonsar tremendament” el PSOE. “Apareixeran força més proves on no només la incriminen a ella, a Begoña Gómez, sinó també a ell”, ha explicitat.

Davant d’aquesta asseveració, i preguntat sobre per què ja no s’han conegut aquests suposats indicis, Bernad ha explicat que van “a poc a poc” perquè no es poden presentar proves “d’una manera alegre”.

Esdeveniments

“Jo crec que en els dies que venen hi pot haver esdeveniments que li facin tornar a reconsiderar la seva posició, que em sembla (…) no sé quina paraula faria servir, jo faria servir la paraula indecència“, ha subratllat per afegir que “pensa que això és la segona fase” del ‘Manual de Resistència’. “A veure si en un tercer envit també manté el que diu”, ha comentat fent al·lusió al llibre escrit per Sánchez.

Cal recordar que el sindicat Manos Limpias va ser qui va presentar la denúncia contra Gómez per un presumpte delicte de tràfic d’influències. Denúncia que va donar peu a l’obertura de diligències per part del Jutjat d’Instrucció número 41 de Madrid, el titular del qual és el jutge Juan Carlos Peinado.

Notícies

Manos Limpias, que sustentava la seva denúncia en notícies publicades per diferents mitjans, sostenia que Gómez, “prevalent-se del seu estatus personal, esposa del president del Govern d’Espanya, ha recomanat o avalat per carta de recomanació amb la seva signatura empresaris que es presentaven a licitacions públiques”.

Aquestes declaracions de Bernad han estat recollides a les portes dels jutjats de Majadahonda (Madrid), on ha declarat l’expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) Luis Rubiales. Una causa en què Manos Limpias també està personada com a acusació popular.

Notícies relacionades >

29/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris