X

Manquen repartidors per fer front a la campanya de Black Friday i Nadal

La patronal d'empreses de logística i transport d'Espanya estima que les empreses de repartiment gestionaran uns 110.000 enviaments

04/11/2023

Manquen repartidors per fer front a la campanya de Black Friday i Nadal

Redacció

Els transportistes es preparen per a un increment de feina en els pròxims mesos lligat a la campanya de Black Friday i Nadal. També ho fan les empreses de paqueteria, que reforcen les seves plantilles per poder assumir un increment d’enviaments. Però el sector té dificultats per trobar repartidors, i les empreses han avançat la recerca i contractació de personal.

L’empresa de paqueteria NACEX ja ha reforçat la plantilla. Estimen que entre novembre i desembre hauran de gestionar 40.000 enviaments més de l’habitual. S’ha invertit en millores tecnològiques i a incrementar punts de recollida per suplir les dificultats per trobar personal. Enguany els preparatius per assumir aquesta punta de feina han començat abans.

La consultoria de recursos humans ADECCO confirma que ara mateix hi ha un augment de demanda de repartidors per part de les empreses del sector, un perfil que costa cobrir.

ADECCO confirma que la demanda de personal ha començat enguany més prest. La patronal d’empreses de logística i transport d’Espanya estima que les empreses de repartiment gestionaran uns 110.000 enviaments per Black Friday i Nadal, lleugerament per damunt de l’any passat.

04/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris