X

‘Mansion Games’ premi PalmaActiva a millor projecte empresarial

Trenta projectes han superat la fase de formació i han optat als premis finals en la seva XVII edició

21/05/2019

‘Mansion Games’ premi PalmaActiva a millor projecte empresarial

Maria Cifre Bennàssar

L’empresa de disseny i producció de videojocs ‘Mansion Games’ ha guanyat el premi al millor projecte empresarial de PalmaActiva valorat en 5.000 euros. Mar Gallardo, Víctor Fernández i Xavier Borrull són els promotors de l’estudi de desenvolupament de videojocs amb un model de negoci transmèdia.

En la dessetena edició dels premis, trenta projectes han superat la fase de formació i han optat als premis finals classificats en quatre categories. El premi emprenedor entregat a ‘Dos alquimistas’; premi dona per a ‘#practica ODS’; premi economia social, que ha recollit ‘Cocina con amor’ i el premi empresarial que s’ha lliurat a ‘Mansion Games’. L’objectiu del concurs és detectar noves iniciatives empresarials i impulsar-ne la posada en marxa.

Durant el mateix acte, s’han reconegut també els millors projectes empresarials per a estudiants de Formació Professional i Batxillerat. Els estudiants Álvaro García, Marta López, Toni Ortega i Cati Mesquida de l’IES Son Rullan són els guanyadors d’un val de 2.000 euros per a material tecnològic, mentre que el centre per la seva banda rebrà un val de 1.000 euros.

Els guardons han estat entregats per part de la regidora de Turisme, Comerç i Treball de l’Ajuntament de Palma, Joana Maria Adrover amb la companyia de representants d’algunes entitats col·laboradores: Cambra de comerç, Fundació Bit, ISBa, SECOT, REAS, UCTAIB i Colonya Caixa Pollença.

21/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris