X

Maó acomiada entre llàgrimes i rialles en Camestortes

El difunt va passejar per la ciutat i abans de llegir el seu testament, el varen vetlar un bon grapat de vídues desconsolades

26/02/2020

Maó acomiada entre llàgrimes i rialles en Camestortes

Redacció

Maó ha acomiadat aquest dimarts entre llàgrimes i rialles en Camestortes. El difunt va passejar per la ciutat i abans de llegir el seu testament, el varen vetlar autoritats i un bon grapat de vídues desconsolades, que clamaven al cel com de molt el trobarien a faltar.

Els difunts del Carnestoltes deixaren un testament ple d’humor i ironia. En Camestortes se’n recordà de molta gent, entre ells els més populars. Així, per exemple deixà a Carles Puigdemont un avió privat perquè es pugui moure lliurement per Europa; a Pablo Casado, “1.000 hores de classes perquè pugui conèixer els professors del seu màster”, i a Donald Trump, “un any de feina dura”, entre moltes altres herències.

La festa mortuòria del Carnestoltes va començar amb una vetla a l’Ajuntament de Maó, on el finat era acompanyat d’un bon nombre de vídues que s’expressaven amb llàgrimes d’humor, però també de ciutadans.

Menorca clou així un carnestoltes que ha fet riure grans i petits durant els darrers cinc dies.

26/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris