SOCIETAT

Maó comença les feines d’esbucament d’una part del Quarter de Santiago

La instal·lació, construïda durant els anys 50, tendrà ara nous usos i es convertirà en la nova residència geriàtrica del municipi


Maó comença les feines d’esbucament de la part del Quarter de Santiago que no està catalogada com a edifici històric. La instal·lació, construïda durant els anys 50, tendrà ara nous usos i es convertirà en la nova residència geriàtrica del municipi. Es tracta d’una part dels equipaments militars, que es va construir posteriorment, i que tenia ús administratiu.

La nova Residència Geriàtrica de Maó permetrà habilitar 120 places per a persones grans dependents i preveu donar resposta així a la mancança de places geriàtriques de l’illa. El nou edifici tindrà una superfície de prop de 7.000 metres quadrats i inclourà un nou aparcament públic soterrat per a 100 cotxes.

El període d’execució de les obres és de 2 anys i tindran un cost de més de 10 milions d’euros. El tram de l’Avinguda Josep Anselm Clavé ja roman tancat al trànsit, almanco, fins al dia 24 de desembre.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |