SOCIETAT

Les atencions dels Serveis Socials de Maó creixen un 53 per cent en un any

L'Ajuntament promou una campanya per ampliar el servei a col·lectius que ara no el demanden per desconeixement o vergonya


Els Serveis Socials de Maó surten al carrer. L’Ajuntament distribuirà 12.000 tríptics per fer arribar a la ciutadania el ventall de serveis de l’Àrea de Benestar Social. Durant el 2020 s’han incrementat un 53 per cent les atencions respecte de l’any anterior, fins a sumar un total de 5.969.

La campanya informativa passa per la distribució de tríptics a les llars, negocis i espais públics, en els quals es detallen tots els serveis socials que ofereix l’Ajuntament. Una campanya que vol captar els que no els empren, tot i necessitar-los. Des de l’inici de la pandèmia els responsables de Serveis Socials de Maó han detectat un nou perfil d’usuaris i, tenen clar, que hi ha més persones que no s’hi adrecen per desconeixement o vergonya.

El tríptic informatiu recull, a més del servei de primera atenció, d’altres com els d’emergència, d’informació, de prestacions econòmiques, targeta alimentària i menjador social. Però també adreçats a gent gran, com l’ajuda i menjar a domicili o el programa d’atenció a la solitud i d’altres dirigits a famílies com intervencions familiars i suport psicosocial i socioeducatiu.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |