X

Maó es prepara per a una allau de visitants

S'ha reforçat la cartelleria que alerta de la presència de cavalls i s'han preparat avisos per megafonia

07/09/2022

Maó es prepara per a una allau de visitants

Maó ha escampat 12 camions d’arena perquè els cavalls no lleneguin per l’empedrat. Enguany, la colcada de les Festes de Gràcia serà un poc més curta. Per al primer jaleo s’hi han inscrit 109 cavallers, però la ciutat es prepara per a una allau de visitants.

Es demana als visitants que estacionin els cotxes a la perifèria, i s’atraquin a peu a la plaça del jaleo. Una cartelleria instal·lada als carrers d’accés els alertarà que s’endinsen en una zona de risc i que cal extremar les precaucions. Forma part del Pla de Protecció que, des d’ahir, coordina la Policia Local. Es mobilitza també el cos nacional, a més de 30 efectius de Creu Roja i una vintena de voluntaris de Protecció Civil, que disposaran de reforços arribats de Mallorca i d’altres municipis menorquins.

La biblioteca (just darrere la plaça del jaleo) s’ha adequat com a punt d’atenció mèdica urgent. Una de les novetats del protocol de seguretat d’enguany seran els avisos que, per megafonia, informaran en català, castellà i anglès.

07/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris