societat

Maó i Ciutadella superen les 50 denúncies per desplaçaments no permesos

La policia multa sense excepció a qui no du el tiquet del supermercat, la benzinera o la farmàcia

Ma%C3%B3+i+Ciutadella+superen+les+50+den%C3%BAncies+per+despla%C3%A7aments+no+permesos

Els cossos de seguretat recorden que  no s’ha d’aprofitar el permís per comprar aliments per anar a fer una volta. Les sortides al supermercat han de ser les mínimes, només s’hi pot anar individualment i s’ha de guardar sempre el tiquet com a justificant a mostrar en els controls de la policia. Fins ahir dissabte, entre Maó i Ciutadella ja es superava la cinquantena de denúncies.

Els supermercats ja tenen instaurades les mesures de seguretat com proporcionar guants i desinfectants als seus clients. També limiten l’aforament, però el guarda de seguretat d’una gran superfície de Maó constata casos de gent que va cada dia a comprar per tenir l’excusa de sortir de casa.

Molta gent encara no sap que s’ha de guardar el justificant de compra per si l’atura la policia. La Policia multarà sense excepcions si una persona no té la carta de desplaçament per motius laborals o si no presenten el tiquet d’un supermercat, una farmàcia o una benzinera. Demanen que la gent no opti per la picaresca. Escoltam le comissari de la Policia Nacional de Maó, Antonio Miguel Domínguez.

No està permès desplaçar-se en cotxe amb cap acompanyant, excepte si es tracta d’un menor o una persona dependent. Si per feina, han d’anar dues persones en un mateix vehicle, hauran d’ubicar-se un davant i l’altre darrere en diagonal.


Consells per protegir-se del Covid-19 a l’hora de fer la compra

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Óscar gonzales 23/03/2020

    Mi nombre es Oscar, desde el Estado de alerta las obras particulares en ciudadela de Menorca se han multiplicado, somos un grupo de ciudadanos y queremos aserlo público, primero a través de ib3,y después a nivel estatal,el Ayuntamiento todos saben que es una mafia, pero esto es serio es algo a nivel mundial, y aquí los albañiles trabajando como si nada, por no llevar no llevan ni casco, ni decir tiene que mascarillas menos, empezando por las obras del Colegio de los salesianos, que es un colegio católico, obras en cada calle y cada casa, según la policía Local son empresas privadas,nuestra pregunta es, esta gente está Hinmunizada,son ajenos a las normas?los arquitectos del Ayuntamiento, policia,el Consell hacen la vista gorda, espero se solucione, si las familias con niños,gente mayor,otros negocios respetamos las leyes, por que ellos no? En caso de no poder hacer nada nos pondremos en contacto con otros medios de información a nivel estatal.
    Gracias

Cercador |


més contingut relacionat

Menorca arriba a 423 casos actius per Covid-19, el quàdruple que a l’inici de vacances de Nadal

L'entrada a nivell 4 dissabte implicarà ajuts de 1.500 euros al mes pels negocis afectats

Els joves esportistes de Menorca es posen a la pell de víctimes de violència

El Consell els ofereix un taller per fomentar l'educació integral en valors

Menorca ha vacunat l’1,5% de la població, però molts tenen dubtes

Només el 28% dels treballadors dels pisos tutelats per a discapacitats accepta vacunar-se