X

Maó prohibeix als vehicles l’accés al centre per s’Esplanada, on passen 19.000 cotxes diaris

L'Ajuntament instal·larà càmeres per a detectar les infraccions i dissuadir els conductors

10/06/2021

Maó prohibeix als vehicles l’accés al centre per s’Esplanada, on passen 19.000 cotxes diaris

Maó tanca l’accés al centre a través de la plaça Esplanada on, per temporada alta, hi passen 19.000 vehicles diaris. Només s’hi permetrà circular amb cotxe els 1.600 residents. L’Ajuntament instal·larà càmeres per a detectar les infraccions i dissuadir els conductors.

Maó convertirà, a favor del vianant, els 3 principals carrers de la ciutat que van de s’Esplanada fins al centre. Ja no s’hi podrà accedir en cotxe, però sí en bicicleta o patinet elèctric. Tres càmeres de videovigilància, que estaran col·locades a la plaça de s’Esplanada i als carrers de Sant Jordi i sa Lluna, controlaran que només hi passin els 1.600 residents, els serveis de transport o d’emergències autoritzats… i aquells que incompleixin la normativa seran multats.

La intenció és donar resposta a un dels principals problemes del trànsit a Maó, com és l’entrada excessiva de vehicles al centre històric a través de la plaça de s’Esplanada.

Actualment, l’accés de vehicles en aquests carrers ja està limitat per les obres de reforma que s’hi duen a terme. Tan bon punt acabin, la setmana que ve… seran vigents les noves restriccions.

10/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris