societat

Maó proposa donar un ús administratiu a l’edifici de Correus

Està en venda per 1,5 milions per a les administracions i 1,8 per a empreses privades

Ma%C3%B3+proposa+donar+un+%C3%BAs+administratiu+a+l%27edifici+de+Correus

La tardor de 2018 Correus deixava la seva antiga seu, al carrer Bonaire, al centre de Maó, i es traslladava a la sortida de la ciutat al carrer Ciutadella. S’acaba així una relació històrica amb la ciutat que començà el 1916 quan Correus va comprar l’immoble a Francisco Andreu Orfila per 47.250 pesetes i va convocar un concurs per al projecte que va guanyar l’arquitecte Ángel Martínez Argüelles.

L’edifici compta amb 2.200 metres quadrats construïts i està qualificat urbanísticament d’equipament cívic, cultural i administratiu. Des que va tancar, veïns i comerciants han reclamat que l’immoble es torni a ocupar per a evitar-ne la degradació i que torni a ser un pol d’activitat al centre de la ciutat.

En la mateixa línia responsables municipals es van reunir fa un mes i mig amb Correus per conèixer quin pot ser el futur de l’immoble que aquesta empresa pública té a la venda per 1 milió i mig per a les administracions i d’1,8 per a empreses privades. Paral·lelament ja han fet contactes preliminars amb Govern i Consell per mirar d’ubicar-hi serveis administratius.

En aquest immoble també s’hi podria ubicar un hotel, però sempre i quan l’edifici continués sent propietat pública; per tant, hauria de ser en règim de lloguer.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

El Consell de Mallorca allibera noves cites per passar la Inspecció Tècnica de Vehicles

A Palma, hi ha cites disponibles a partir de la setmana que ve. A Manacor i a Inca, en canvi,...

Declaració imminent de zona greument afectada pel temporal

Els ajuntaments de les Illes afectats valoren els danys que ha deixat al seu pas la borrasca

Cinquena jornada de recerca sense novetats de David Cabrera

Practicava barranquisme al torrent de na Mora