política

Maó reacciona a la crisi de la Covid amb el pressupost més alt de la seva història

El Consistori gestionarà 43 milions, dels quals 6 i mig seran inversions per dinamitzar l'activitat econòmica


Els comptes de Maó creixen fins als 43 milions, la xifra més alta de la seva història, tot i el context de crisi. I s’incrementen un 30 per cent les inversions, fins als 6 milions i mig, per intentar dinamitzar l’activitat econòmica. Es preveu invertir 1 milió en la construcció d’una segona piscina, 270 mil euros en climatitzar el Mercat des Peix i 1 milió 300 mil euros a adquirir patrimoni.

La crisi de la Covid n’ha fet baixar els ingressos i el consistori preveu recaptar-ne un milió menys. Tot i així, augmenta la contractació de personal en 6 noves places, la majoria en l’àmbit social. També es reforcen les ajudes a famílies que es trobin en situació d’emergència, fins a mig milió, i es crea una nova línia d’ajuts als establiments de 200 mil euros.

La recollida de residus urbans porta a porta, que començarà l’any que ve, costarà prop de 3 milions d’euros i coincidirà amb el nou servei de neteja viària i amb l’impuls de la recollida d’estris abandonats al carrer per fer front al creixent incivisme.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Tolo Gili es compromet a intentar reintegrar el Pi com a nou president de la formació

L'artanenc ha obtingut el 57% dels vots al congrés del partit i Toni Roldán, el 43%

Tolo Gili, nou president del PI a Balears

L'artanenc ha obtingut el 57% dels vots al congrés del partit i Toni Roldán, el 43%

Francina Armengol: “Ara arriba el moment de dir als empresaris que apugin els sous”

La presidenta del Govern ha recordat que, a diferència del 2008, en aquesta crisi de la Covid ja s'han invertit...

Podem i MÉS s’atribueixen mèrits en el factor d’insularitat mentre l’oposició insisteix en aprovar la fiscalitat del REIB

El PP reconeix que els 110 milions del factor d'insularitat sembla "a priori" una xifra "raonable" però assenyala que si...