Marco Asensio disputa els 90 minuts en la victòria d’Espanya contra Jordània per 1-3

Luis Enrique s'ha mostrat molt satisfet amb el rendiment del calvianer, que ha jugat de davanter i ha fet l'assistència del primer gol

17/11/2022

12

El partit ha començat bé per a la selecció espanyola. Al minut 13, Marco Asensio cedeix la pilota a Ansu Fati i el dorsal número 7 d’Espanya fa el primer. El jugador mallorquí avui ha estat el davanter centre titular.

El marcador no es mouria fins a la segona part. Al minut 56, la defensa de Jordània tapa el tir de Pablo Sarabia, però Gavi aprofita el rebot del seu company i marca el segon gol per als de Luis Enrique. A sis del final, Nico Williams rep la passada de Yeremy Pino, creua la pilota i anota el 0 a 3. Tots els gols d’Espanya els han marcat jugadors menors de 21 anys.

Semblava que el partit acabaria sense gols per a Jordània. Però a la darrera jugada, Hamza s’avança a Azpilicueta i fa l’únic gol per al conjunt local. 1-3 final per Espanya en l’únic amistós abans del Mundial. Dimecres que ve, a les 5 de l’horabaixa, el combinat nacional debutarà a Qatar contra Costa Rica.

Acabat el partit, Luis Enrique ha parlat molt bé del rendiment de Marco Asensio. “M’ha encantat”, ha dit el seleccionador sobre el calvianer.