Marco Asensio es lesiona en la golejada d’Espanya a Geòrgia (1-7)

El calvianer ha estat substituït abans del descans per Lamine Yamal, que ha debutat amb només 16 anys i 57 dies

08/09/2023

20

Exhibició d’Espanya contra Georgia (1-7). A l’onze titular de Luis de la Fuente hi era Marco Asensio. El calvianer ha estat protagonista per encetar el marcador als 22 minuts. Gran centrada del mallorquí i bona rematada de cap d’Álvaro Morata per fer el primer. Només cinc minuts després arriba el segon. Passada de Fabián que la defensa georgiana es fica a la seva propia porteria. Després, ha estat el moment de Dani Olmo. Jugada individual del futbolista català que culmina amb un tir ajustat al primer pal.

Abans del descans arribaria qualque gol més. Al minut 40, Espanya marca el 0-4 fruit d’una jugada entre Fabián i Morata que culmina el davanter madrileny per fer el segon al seu compte particular. La mala notícia del partit arribaria just abans del descans. Lesió de Marco Asensio que ha provocat el debut històric de Lamine Yamal. El blaugrana s’ha convertit en l’internacional espanyol més jove de la història amb 16 anys i 57 dies.

El segon temps ha començart tort per a Espanya. Unai Simón no està gaire encertat i Chakvetadze fa el gol de l’honor per a Geòrgia. Després d’aquest petit ensurt, continua el recital de l’equip de Luis de la Fuente.

Morata tanca una nit rodona amb el seu primer hat-trick com a internacional. A partir d’aqui, Nico Williams és el protagonista. Gran jugada individual del jugador de l’Athletic Club per fer el sisè. I una altra per assistir Lamine Yamal, que fa l’un a set definitiu. Debut somiat per al futbolista del Barcelona. Espanya aconsegueix una còmoda victòria per continuar el seu camí cap a la classificació per a l’Eurocopa de l’any que ve d’Alemanya.