Marco Asensio i Rafa Mir es classifiquen per als quarts de final dels Jocs de Tòquio

Espanya empata 1-1 amb l'Argentina i passa com a primera de grup. El calvianer del Reial Madrid ha tornat a l'onze titular

28/07/2021

14

Marco Asensio i Rafa Mir s’han classificat per als quarts de final del torneig de futbol dels Jocs Olímpics. La selecció espanyola ha empatat fa uns minuts a un davant l’Argentina. Els dos gols han arribat a la segona part. El combinat nacional s’ha avançat amb un gol de Mikel Merino. Als darrers minuts, Argentina ha fet l’empat a un. Marco Asensio ha estat titular, mentre que Rafa Mir ha sortit a la segona part. Amb aquest resultat, Espanya passa a quarts com a primera de grup. El pròxim rival serà Costa d’Ivori. Egipte es classifica com a segona. L’Argentina i Austràlia queden eliminades.