X

“Pablo Milanés era molt proper; Va deixar-nos una empremta espectacular a l’Auditòrium de Palma”

L'artista cubà ha passat sobre l'escenari palmesà en tres ocasions, i hi havia una quarta prevista per al pròxim febrer, n'explica el gerent

22/11/2022

“Pablo Milanés era molt proper; Va deixar-nos una empremta espectacular a l’Auditòrium de Palma”

La darrera actuació de Milanés a Mallorca va ser a Porreres l'agost de 2018

Juanjo Suñer

Després de pujar-hi a l’escenari el 1994, el 2007 i el 2015, l’Auditòrium de Palma quedarà amb les ganes de repetir l’actuació del cantant cubà Pablo Milanés, mort aquest dilluns a Madrid a causa d’un càncer, prevista pel quatre de febrer de l’any que ve i per la qual ja hi havia entrades venudes.

“A cadascuna d’aquestes actuacions ens va deixar una empremta espectacular, va omplir la sala i va fer gaudir el públic”, explica a IB3 Notícies el gerent del centre d’espectacles palmesà, Marcos Ferragut.

“Pablo no tenia cançons, tenia himnes”, diu qui del tracte amb l’artista recorda que era “molt proper, molt senzill en les distàncies curtes, a més d’altament sensible… Va ser un plaer poder tractar-lo, el trobarem a faltar”.

Preguntat sobre qualque anècdota relacionada amb el cantautor cubà, el responsable de la sala d’espectacles palmesana respon que era un artista que “jugava en una lliga hiperprofessional, aquesta en què els artistes, de tan professionals que són, no deixen res per la improvisació… Com a productor, sempre esperes que tot surti especialment bé i en el cas d’aquests tres concerts va ser així”.

Quant a la devolució de l’import de les entrades comprades pel concert de Milanés de l’any que ve, es reintegrarà de manera automàtica en el cas de les compres per internet, mentre que els que les compraren a taquilla, poden passar a obtenir-ne el reemborsament en l’horari d’obertura i “sense límit de temps” quant a la caducitat d’aquest dret.

Curiosament, la darrera actuació de Milanés a Mallorca no va ser a Palma sinó al santuari de Monti-Sion Porreres l’agost de 2018. L’estiu passat havia d’actuar a la Nit de Tanits d’Eivissa però per mor del seu estat de salut, que requeria de repòs, l’actuació va ser cancel·lada.

 

22/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris