menorca

Maria Camps i Simon Orfila fan lluir el 60 aniversari de Joventuts Musicals d’Alaior

L'església de Santa Eulària s'ha vestit de gala per escoltar peces operístiques de Mozart, Verdi i Donizzetti


L’ambient no ha estat tan festiu com ho hauria estat en condicions sanitàries normals perquè només s’han pogut habilitar 200 localitats quan l’església de Santa Eulària n’hi cabrien moltes més. Tot i així, el concert, s’ha organitzat amb la mateixa qualitat. Han actuat el baríton Simon Orfila i la soprano Maria Camps, tot dos nascuts en aquesta població. Ho han fet amb el conjunt instrumental d’Alaior format per 16 músics. El repertori conté peces operístiques de Mozart, Verdi i Donizzetti, però també peces d’autors del segle XIX. El concert l’ha dirigit Antoni Pons Morlà, una de les persones que més ha fet pel prestigi musical d’aquest municipi. El concert s’ha pogut seguir via streaming per la pàgina de facebook de la revista local S’Ull de Sol.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els experts fan una crida a l’autoconfinament: “La vacuna és una aposta a llarg termini i la soca britànica és un 100% més contagiosa”

El cap de virologia de Son Espases, Jordi Reina, aposta per tornar al confinament de la població per fer front...

Els epidemiòlegs Ildefonso Hernández i Maties Torrent: “Ens hem d’autoconfinar; una de cada 100 persones infectades acabarà a l’UCI”

Els dos especialistes demanen mesures més severes per lluitar contra l'expansió dels contagis pel fracàs de les festes de Nadal....

Una ciutadellenca aprofita el confinament per a compilar 800 refranys i dites

El resultat n'és un llibre, que acaba d'editar Setmanaris i Revistes i que inclou la cançó de Sant Joan

El Govern té guardades un 30% de les vacunes que han arribat a les Illes

A les Illes, s'han inoculat més de 13.000 de les 19.000 dosis que han arribat. El Govern té a hores...