cultura

Maria del Mar Bonet tanca a Palma la gira de celebració dels seus 50 anys de carrera

La cantant va oferir a l'Auditorium alguns dels concerts més importants dels inicis de la seva carrera

Maria+del+Mar+Bonet+tanca+a+Palma+la+gira+de+celebraci%C3%B3+dels+seus+50+anys+de+carrera

Només tres músics acompanyaran Maria del Mar Bonet sobre l’escenari de l’Auditorium de Palma. Un format reduït on la cantant mallorquina s’hi troba molt còmode i que recorda a aquells primers concerts de l’artista.

“L’Auditorium també celebra els seus 50 anys. Jo vaig cantar-hi quan era molt joveneta i vaig fer alguns recitals per a mi molt importants, molt, sobretot un”, explica la cantant.

Maria del Mar Bonet tancarà així una gira de 3 anys de concerts de celebració que l’han duit per molts escenaris del territori nacional però també a països com Grècia, Tunisía o Cuba.

“Vaig pensar que seria un recital i ja està, no?”, diu Maria del Mar Bonet. “Davant de la meva discografia i davant de tota la gent amb qui jo he col·laborat, doncs volíem celebrar-ho amb ells d’alguna manera”.

Amb la mirada posada en el futur i amb nou material per publicar fins a 2 discs Maria del Mar Bonet manté la il·lusió de seguir cantant a la Maditerrània, un punt de trobada i confluència, diu l’artista, de totes les músiques que més l’han atret al llarg de la seva carrera.


Maria del Mar Bonet presenta a Palma el documental sobre la seva carrera
Inauguren a Barcelona la mostra ‘Maria del Mar Bonet als ulls de Toni Catany’

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

“L’èxit dels mallorquins a Puerto Rico és un fet públic i notori”

El dissabte 25 es celebra el consell plenari de les comunitats balears a l'exterior amb la participació de 34 representants...

‘A boy and a girl’, al Teatre de Manacor

"A boy and a girl" és un disc eclèctic amb peces clàssiques de Shubert o Strauss però també cançons tradicionals mallorquines