X

Maria i Sergio, una història cuinada a 9.000 kilòmetres de distància

Fa 14 anys que es coneixen per Internet i aquesta setmana s'han vist per primera vegada

01/10/2023

Maria i Sergio, una història cuinada a 9.000 kilòmetres de distància

IBNotícies acosta la història de na Maria i en Sergio. Ella viu a Palma i ell, a Costa Rica. Fa 14 anys que es coneixen per Internet, i han xatejat cada dia. La setmana passada es varen veure per primera vegada. Un moment que varen compartir amb les càmeres d’IB3 Notícies.

Aquesta història comença amb una espera a l’aeroport, la de na Maria Albons. “Esper un amic que ve de Costa Rica. Fa 14 anys que ens coneixem per Internet. Mai no ens havíem vist i la veritat és que estic molt contenta i em fa moltes ganes veure’l”, confessa als micròfons d’IB3 Notícies des de la terminal d’arribades de l’aeroport de Palma. “Crec que veure’ns serà impactant, al principi ens quedarem sense paraules i després serà com si ho haguéssim fet tota la vida perquè hem parlat cada dia durant 14 anys”, explica na Maria, moments abans de conèixer en Sergio.

“Va ser molt emocionant, eren molts els sentiments d’haver-la vist per primera vegada”, explica Sergio Alfaro. És la primera vegada que surt del seu país, Costa Rica. Un viatge de dotze hores, passant cinc països i travessant mig món per conèixer na Maria. “Era una combinació entre estar cansat per les hores de vol, però també molt emocionat per conèixer-la perquè són molts anys de parlar amb ella pràcticament cada dia”, explica en Sergio, un suport molt important per a na Maria durant tots aquests anys.

“Ens vàrem conèixer quan tenia 14 anys i en un moment molt difícil per jo en què va morir el meu padrí. I en Sergio va arribar al moment precís. Aquest viatge és una manera d’agrair-li tot aquest temps que ha estat amb jo”, comenta na Maria. “Sempre he pensat que el món és dels valents: les oportunitats no s’han de deixar perdre. T’has d’oblidar de tot i fer la passa: no ho has de pensar molt perquè sinó, no ho fas”, riu en Sergio.

01/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris