X

Marina Cànovas guanya el concurs fotogràfic d’Art Jove

Al certamen de fotografia s'hi van presentar una seixantena de persones. Avui, dia de la final, el jurat ha hagut de triar la millor col·lecció i foto entre 10 participants. L'organització, la Conselleria de Cultura, celebra l'interès que hi ha hagut

01/12/2018

Marina Cànovas guanya el concurs fotogràfic d’Art Jove

La col·lecció fotogràfica “Espais de trànsit” de Marina Cànovas ha estat l’obra guanyadora del concurs organitzat per Art Jove. Les imatges volen plasmar els moments en què les persones es troben atrapades en un espai. Diferents indrets del barri de Canamunt, de Palma, acullen totes les instantànies dels 10 participants.

Una exposició inèdita i organitzada a diferents espais de la barriada. L’obra guanyadora s’exposa en una local a on fan tatuatges. L’artista ha volgut il·lustrar gent dins un indret. El premi són mil euros i a més l’oportunitat de fer un encàrrec de 40 fotos per a la Direcció General de Participació i Memòria Democràtica.

El jurat ha recorregut els deu espais a on s’han exposat les fotografies. Llocs tan curiosos com una perruqueria, un forn, una llibreria i un bar. L’acollida ha estat molt favorable

El certamen també ha premiat Joan Lluís Clemens per la seva obra “Gritos tras el humo de las fàbricas”. Una obra realitzada a Girona i que mostra la persones en una gran ciutat. Altres artistes han plasmat en les seves creacions la recerca de l’equilibri.

 

01/12/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris