Mario Mola es proclama campió del món de duatló esprint a Santa Eulària

El calvianer, tricampió del món de triatló, mai havia aconseguit un títol internacional en aquesta modalitat

29/04/2023

9

Mario Mola s’ha proclamat campió del món de duatló esprint aquest dissabte a Santa Eulària. El calvianer, tres vegades campió del món de triatló, ha aconseguit per primera vegada un títol internacional en aquesta prova.

Mola ha sortit com una bala i ha dominat el Mundial de duatló sprint durant pràcticament tota la prova. Al primer tram de carrera a peu ha posat un ritme endimoniat als primers 5 km i ha començat el segment en bicicleta amb 11 segons d’avantatge. Aquí, Mola ha aconseguit augmentar la diferència respecte dels seus rivals. Però després, el pilot ha reduït distàncies i tot s’ha decidit als darrers metres de carrera a peu al segon sector de 2’5 km. El tricampió del món ha aconseguit creuat la meta en primera posició davant Benjamin Choquert y Krilan Le Bihan amb un temps de 51 minuts i 3 segons. Ara, Mario Mola dona per finalitzada la temporada de duatló i se centrarà en la seva especialitat, el triató. El mallorquí vol recuperar el seu millor nivell per estar present a la cita olimpica de París 2024. El mes d’agost disputarà les Sèries Mundials de Cagliari, a Itàlia.