X

Mariona Caldentey: “Esperem que es faci justícia”

La felanitxera tanca el 2023 amb la lliga, la Champions i el campionat del món

12/12/2023

Mariona Caldentey: “Esperem que es faci justícia”

Mariona Caldentey tanca un 2023 extraordinari. La felanitxera ha guanyat la lliga i la Champions amb el FC Barcelona i ha estat campiona del món amb la selecció espanyola.

“Guanyar la Champions és l’objectiu principal cada temporada”. Mariona ha marcat les darreres vuit edicions a Europa i ja ha superat els 100 gols amb el Barça. “Quan em varen dir la xifra em va sorprendre. Tant de bo poder marcar molts més gols amb el Barça“.

L’equip que entrena Giráldez ha guanyat tots els partits de lliga que ha disputat (11/11): “És molt difícil el que estam aconseguint. A vegades es dona per fet que ja es guanyarà, però no hi ha tants equips del món que ho aconsegueixen sempre”.

Del Cas Rubiales: “Em sap molt de greu i em fa molta pena veure les meves companyes que han d’anar a declarar i passar per situacions incòmodes. Esperem que es faci justícia”.

Davant les retallades d’alguns clubs professionals: “És trist que sempre hagi de sortir perjudicat el futbol femení. El discurs que el futbol femení no interessa ja ha quedat molt enrere i a nosaltres ens encantaria que tots els clubs apostassin com ho fa al Barça, a l’escala que es pugui, però que confiïn i aportin recursos per avançar”.

 

Escolta l’entrevista completa

12/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris