X

Mariona Caldentey i Cata Coll, bany de masses al Consolat

En un acte obert a la ciutadania molts nins i nines s'hi han atracat per veure de prop les dues flamants campiones del món

24/08/2023

Mariona Caldentey i Cata Coll, bany de masses al Consolat

Redacció

Mariona Caldentey i Cata Coll han aixecat passions avui a la Llotja de Palma en l’homenatge que els ha retut el govern balear. Era un acte obert a la ciutadania i molts nins i nines s’han atracat per veure de prop les dues campiones del món. Els infants no han pogut esperar més i tot just ha finalitzat l’acte, han envaït el cadafal per fer-se una foto amb les grans protagonistes, Mariona i Cata, que ja s’han convertit en ídols i referents per als més petits.
La presidenta del Govern, Marga Prohens ha rebut a la Llotja Cata Coll i Mariona Caldentey en un acte en què també hi han participat el Consell de Mallorca, els ajuntaments de Felanitx i Marratxí, la Federació Balear de Futbol i els 42 clubs amb secció femenina. Tots han volgut tenir un detall amb les campiones del món. I elles han entregat a la presidenta del Govern, Marga Prohens una camiseta de la selecció espanyola firmada i dedicada. Al seu discurs, Prohens ha volgut reivindicar l’exemple que són Cata Coll i Mariona Caldentey per a les generacions futures.
Els qui no s’han volgut perdre aquest homenatge han estat els familiars de Mariona Caldentey i Cata Coll. Una vegada més els hem vist ben orgullosos de les seves campiones. Veure el reconeixement de la seva terra és el que més valoren.

Felanitx i Pòrtol, l’homenatge de diumenge

Els homenatges de les institucions a Cata Coll i Mariona Caldentey no acaben aquí; encara queden els dels seus respectius pobles. Mariona Caldentey serà homenatjada per l’Ajuntament de Felanitx diumenge a les 11 del dematí. I el mateix diumenge a les sis de l’horabaixa hi haurà cercaviles i festa d’homenatge a Cata Coll a Pòrtol.

24/08/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris