economia

Marriott es planteja obrir els seus tres hotels de Mallorca per Setmana Santa

De moment, ja en tenen un en funcionament i un altre amb data prevista


La reactivació del mercat alemany fa millorar les perspectives del sector turístic. El grup Marriott es planteja arribar a Setmana Santa amb els seus tres hotels de Mallorca oberts. De moment, ja en tenen un en funcionament i un altre amb data prevista (el St Regis Mardavall obrirà el 26 de març). Preveuen devers un 35 per cent d’ocupació.

Fa dues setmanes va reobrir el Castillo Hotel Son Vida. En aquest temps, les Balears han passat de la preocupació per la competència d’altres destinacions a l’esperança per la reobertura del mercat alemany. És una temporada volàtil i les reserves es fan a darrera hora.

Mercats més petits també es comencen a moure. En el seu cas, noten la reactivació dels països germanoparlants i dels escandinaus.

Pel britànic, caldrà esperar, almanco, fins al maig. Dels 420 treballadors fixos del grup Marriott a Mallorca, 70 han sortit de l’ERTO. L’ocupació en aquest establiment és, ara mateix, del 25 per cent.

Assumeixen que el 70 per cent de la població no estarà vacunada abans de l’estiu. Marquen objectius que consideren més realistes, com haver vacunat tota la població de risc. Així, explica Óscar del Campo, director d’àrea dels hotels Marriott a Mallorca, “podria pujar una mica la incidència, però les UCIS no es col·lapsarien”.

Esperen aguantar oberts fins a l’octubre o el novembre. Habitualment, aquí hi estaven tot l’any. Però des de març de 2020, només han funcionat 3 mesos.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Acord en l’ERO de TUI Espanya

Segons han explicat a IB3 Notícies fonts coneixedores de la negociació, s'ha reduït la xifra de 166 acomiadaments que plantejava l'empresa, sobre un total de 1.100 treballadors, dels quals 600...

Els fems es comença a acumular als carrers de Son Servera per mor de la vaga dels treballadors que els recullen

El TAMIB acull una reunió entre els treballadors, l'empresa i l'Ajuntament per intentar arribar a un acord

La Fira Nàutica de Palma combinarà el format presencial i el virtual

El Govern conmina a les empreses concessionàries que han de complir el contracte i lliurar els amarraments per a la...

Cau a la meitat el nombre d’estudiants de la UIB que aconsegueixen un contracte laboral

La pandèmia ha causat també la davallada de les pràctiques a empreses que fan els alumnes, que a canvi fan...