X

Martínez (PP): “Crearem el Jardí Botànic de Palma, que serà pulmó verd de la ciutat i centre lúdic per a famílies”

El candidat a l'Ajuntament de Palma ha anunciat que serà un museu viu ple de biodiversitat

07/05/2023

Martínez (PP): “Crearem el Jardí Botànic de Palma, que serà pulmó verd de la ciutat i centre lúdic per a famílies”

Redacció

El candidat del PP a la batlia de Palma, Jaime Martínez, s’ha compromès aquest diumenge a “crear el Jardí Botànic de Palma, que serà un pulmó verd de la ciutat i un centre lúdic per a famílies”.

El candidat popular ha explicat que la sostenibilitat és un dels eixos sobre els quals se sustenta el seu programa de govern, “perquè a Palma hi falten autèntics pulmons verds”. Així, Martínez ha recordat que Palma, malgrat les seves peculiaritats com a capital de província, no compta amb un espai d’aquestes característiques.

“Crearem el Jardí Botànic de Palma, que serà un pulmó verd de la ciutat i un centre lúdic per a les famílies, amb tallers i activitats, un museu viu a Palma ple de biodiversitat. Serà un espai amb un esperit científic i educatiu, que convidarà els palmesans a recórrer-lo, visitar-lo i gaudir-lo. El Jardí Botànic de Palma albergarà espècies autòctones i d’altres llocs del món per a augmentar el patrimoni natural de la ciutat. A més, formarà part de la xarxa de pulmons verds que desenvoluparem i potenciarem”, s’ha compromès.

Martínez ha assenyalat que “a Palma hi falten autèntics pulmons verds” i ha criticat que “en aquests vuit anys Hila no hagi creat ni una zona verda a la ciutat”.

“La sostenibilitat és el quart eix del nostre programa de govern. Precisament, aquest divendres presentem el nostre projecte per a sa Garrigueta Rassa i Can Rosselló al costat de la Plataforma contra les Pedreres d’Establiments, on crearem un parc natural que serà un pulmó verd de la ciutat, com el Jardí Botànic. També potenciarem el Bosc de Bellver i acabarem d’unir el parc de sa Riera amb els terrenys del Lluis Sitjar per a convertir-lo en un pulmó més. Seran zones riques de vegetació que reduiran la contaminació atmosfèrica i acústica en tot Palma”, ha detallat.

07/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris