X

Mascareta obligatòria als espais públics i reunions limitades a un màxim de 30 persones en llocs tancats a partir de dilluns

Noves mesures de protecció per a la població a pesar de la bona situació epidemiològica de les Balears

09/07/2020

Mascareta obligatòria als espais públics i reunions limitades a un màxim de 30 persones en llocs tancats a partir de dilluns

A partir de dilluns, serà obligatori l’ús de mascareta en via pública i a l’aire lliure sempre que es pugui coincidir amb algú altre. També s’haurà de dur sempre als llocs d’acccés públic tancat. S’estableix l’excepció per a platges i piscines, durant la pràctica esportiva i en el moment de consum d’aliments i begudes. També en la pràctica d’instruments de vent.

Així ho ha explicat l’Assessora Tècnica per al Desconfinament, Marga Frontera. La resolució que modificarà un acord de govern de 19 de juny, també estableix limitacions en reunions familiars i socials de 30 persones màxim en llocs tancats i 70 en llocs oberts.

Es poden seguir celebrant noces i altres cerimònies oficials amb un màxim de 250 persones en exteriors i 150 en interiors.

A més, s’elimina la limitació d’1 hora per a l’ús d’establiment d’oci infantil i els Taxis poden anar ja al 100% d’ocupació. De fet, en el transport públic tothom ha de dur la mascareta i en el transport privat si hi ha algú que no és convivent.

 

09/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT