societat

Mascaretes: quina triar i com l’hem d’emprar

Rentar-se les mans abans i després de manipular-la, no posar-se-la al coll, tapar completament el nas i la boca i que quedi ben ajustada a la cara són els principals consell per emprar-la amb seguretat


Tan important com dur la mascareta és quina triam i com la utilitzam. Pel conjunt de la població sana serà obligatori dur la higiènica, que és la que en aquests moments es reparteix al transport públic. És un complement més a les mesures de distanciament i higiene recomanades pel Govern. La mascareta quirúrgica, la més sol·licitada, es recomana a aquells que s’han contagiat, en tenguin o no símptomes. Aquesta no ens protegeix a nosaltres, però sí que evita que contagiem a qui ens envolta.

Finalment, les considerades equip de protecció individual són per a aquells que estan en contacte directe amb el virus i els grups més vulnerables, sempre amb prescripció mèdica.

Rentar-se les mans abans i després de manipular-la, no posar-se-la al coll, tapar completament el nas i la boca i que quedi ben ajustada a la cara són els principals consell per emprar-la amb seguretat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Una cinquantena de persones es manifesten contra l’arribada de nous hidroavions al Port de Pollença

La celebració del primer congrés europeu d'hidroaviació ha despertat recels entre una part dels veïnats que temen que es vulgui...

Un home pateix una síncope en una carrera de muntanya Sa Talaia d’Alcúdia

L'evacuació s'ha hagut de fer amb un helicòpter de la Guàrdia Civil

Vols directes des de Menorca a Londres i a París aquest hivern finançats amb comàrqueting

Manca encara per definir quines aerolínies oferiran les rutes i amb quina freqüència

Científics i pescadors de Menorca investiguen com fer de la pesca de la llagosta un art més sostenible

Plantegen canvis en el material de les xarxes o en el temps de calada