X

Mascaró Morera compra a la família Rosselló l’empresa Transports Menorca SA

L'operació entre el gegant del transport logístic per carretera i TMSA està només pendent de la seva signatura davant notari

13/06/2024

Mascaró Morera compra a la família Rosselló l’empresa Transports Menorca SA

Mascaró Morera, el gegant del transport logístic entre Mallorca i Barcelona, ha arribat a un acord amb la família Rosselló per comprar l’empresa Transports Menorca SA, la companyia encarregada de prestar el servei de transport públic amb autobús entre Maó i Ciutadella, entre altres línies. Malgrat l’entesa és total, l’operació no s’ha signat encara davant notari. Segons ha pogut saber IB3 Televisió, la família propietària fins ara de TMSA havia posat com a premisa que l’empresa compradora fos menorquina, tot i que des de finals de l’any passat havia entaulat negociacions amb altres compradors interessats. Mascaró Morera assumeix el 55 treballadors de TMSA i els 45 autobusos que integren la flota de la companyia. L’empresa compradora no ha volgut fer declaracions sobre l’adquisició.

La Companyia d’autobusos de Ciutadella (avui Transports Menorca SA) va començar el seu servei regular de viatgers l’any 1907. Els seus impulsors, personatges procedents de la noblesa (entre ells el comte de Torresaura, que va actuar com a gerent) van emetre, al gener de 1908, títols de participació en l’empresa per valor de 100 pessetes cadascun. Juan Vilafranca i Gabriel Cardona van ser els primers conductors d’aquesta línia, així com els primers a Menorca a examinar-se del permís de conduir.

 

 

 

13/06/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT