Polèmica a la World Travel Market pels preus turístics d’Eivissa

meteorologia

Matinada sota zero a l’interior d’Eivissa

La baixada de temperatures ha provocat preocupació i ajuntaments com el de Santa Eulària han habilitat zones de refugi

Matinada+sota+zero+a+l%27interior+d%27Eivissa

El dia s’ha aixecat amb un mantell blanc de gel, acompanyat de temperatures fregant els zero graus, que feien recordar les exòtiques imatges viscudes divendres passat al voltant de Sant Miquel. Aquesta nova postal l’ha provocat un altre fenomen. Durant la nit s’ha registrat una tempesta amb temperatures de tres i quatre graus. Quan el cel s’ha destapat, els termòmetres han marcat índexs sota zero i l’aigua ha donat pas al gel. Al llarg del matí han pujat les temperatures i s’ha pogut gaudir d’imatges com el fum provocat pel gel que s’estava fonent per aquest efecte.

La caiguda dels termòmetres dels últims dies no només ha deixat imatges agradables. També ha provocat preocupació i ajuntaments com el de Santa Eulària han habilitat zones de refugi i menjar per als sense sostre, així com la Creu Roja ho ha fet a Eivissa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Submergits dins un episodi de calor extrema

Durant les properes 48 h les temperatures seran notícia, tant les diürnes com les nocturnes. Podrem respirar a partir de diumenge.

Les altes temperatures eleven a “extrem” el risc d’incendi a les Balears

Durant el dia d'avui, es registraran màximes de 40ºC a l'interior de Mallorca i de 37ºC a Menorca i Eivissa

Mallorca, en alerta taronja per altes temperatures

A zones com el Pla i el Raiguer es podria arribar als 38ºC. El conjunt de les Balears registraran fins diumenge la punta de calor més destacable de l'estiu