X

Mattia Guarnera, l’artista de l’aerògraf, primer resident de la Tube Gallery

El londinenc ha trobat a Mallorca la tranquil·litat que necessitava per fer la primera exposició individual

25/03/2024

Mattia Guarnera, l’artista de l’aerògraf, primer resident de la Tube Gallery

Mattia Guarnera Maccarthy és un artista emergent de Londres que ha trobat a Mallorca la pau que necessitava per crear la seva primera exposició individual. Fa tres setmanes es va convertir en el primer artista resident de la Tube Gallery, la galeria d’art de Pere Garau, a Palma.

Guarnera té 24 anys i mescla idiomes així com parla, perquè té arrels italianes i ghaneses. En només tres setmanes ja ha trobat la manera de fer-se entendre en un castellà internacional. I així ens conta que gairebé tota la seva obra és feta amb aerògrafs, l’eina amb què fa feina exclusivament des de fa 5 anys.

L’exposició de la Tube Gallery es titularà Mystic Cool i associa imatges que no tenen res a veure entre elles. De rerefons, una crítica al món de les xarxes socials, les mateixes que li permeten moure’s pel món creant: “Londres està saturat, m’agrada ser en una nova comunitat. Amb la globalització i amb les xarxes socials és el mateix ser aquí que a Londres“.

Tot i ser molt jove, ja pot viure de l’art. I se sent afortunat, en aquest sentit. Celebrarà el seu 25è aniversari el mateix dia que inauguri l’exposició: el 17 de maig.

25/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris