X

Mavi García frega la victòria en la seva estrena a la Challenge

La mallorquina acaba tercera en el Trofeu Palma-Palma, per darrera de Vallieres, guanyadora, i Moolman, segona

21/01/2024

Redacció

Mavi García ha quedat a les portes de la victòria en el segon trofeu de la Challenge Ciclista Mallorca Femenina. A l’escapada bona del dia, no ha pogut amb el darrer atac de Madeleine Vallires, finalment la guanyadora al Castell de Bellver.

La mallorquina arribava amb un somriure al Castell de Bellver. Per davant, 138 quilòmetres de recorregut muntanyós que la nou vegades campiona d’Espanya coneix a la perfecció.

Mavi, que ahir s’havia reservat, sabia que era una prova llarga i que tendria el seu moment per atacar. Amb l’estratègia ben estudiada, ha marcat el ritme de les favorites, sempre a les posicions capdavanteres per evitar ensurts. A la pujada al Coll de sa Creu ha trobat el seu moment i ha escapat amb la perillosa Madeleine Vallires de l’Education First i la sud-africana Ashleigh Moolman.

Però en el descens la canadenca ha demostrat ser una mala companya de viatge. Ha arriscat, i ha obert uns metres que ni Mavi ni Moolman han pogut retallar, i que li han servit per imposar-se a la meta d’aquest trofeu Palma. És el segon triomf per a l’Education First en aquesta Challenge.

En la lluita entre Mavi García i Moolman per la segona posició ha estat finalment la sud-africana qui s’ha imposat al darrer alè.

Demà la primera Challenge femenina de la història posarà punt final amb el trofeu Binissalem-Andratx.

21/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris