X

Màxima expectació sobre ‘Sicília sense morts’, la nova producció d’IB3

El rodatge ja ha començat al Consolat de Mar

11/10/2021

Màxima expectació sobre ‘Sicília sense morts’, la nova producció d’IB3

Redacció

Sicília Sense Morts‘, la nova producció d’IB3, és una combinació de negocis tèrbols, relacions de poder públics i privats, i comportaments mafiosos és la recepta de la novel·la de l’escriptor Guillem Frontera, que ha fet el bot a la pantalla, amb aquesta casa com a protagonista. El rodatge ja ha començat i ho ha fet al Consolat de Mar. L’expectació que ha aixecat és elevada, donades les excel·lents crítiques que va tenir l’obra literària. ‘El repte és interessant perquè és retractar qui som d’alguna manera’, explica Lluís Prieto un dels directors juntament amb Joan Fullana de la versió televisiva, produïda per Nova Televisió.

Amb guions de Xavi Uriz i Toni Lluis Reyes, al repartiment hi trobam actors com Félix Pons, que dona vida a en José Antonio Bergas, president del Govern, o també a Xim Vidal, que interpreta a un alt càrrec que flirteja amb la corrupció i que nom Josep Pons.

“Sicília sense morts” també compta amb la participació de TV3, Apunt i Filmin, i tendrà 8 episodis. Tot un repte que conjuga suspens, venjança, periodisme, política, investigació i corrupció.

11/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris