societat

El Megasport de Tolo Cursach tanca cinc sales per incomplir la normativa

El centre esportiu n'ha avisat els clients a través d'un correu electrònic

Imatge del centre Megasport al polígon de Can Valero de Palma. / megasportcentre.com


Coincidint amb el primer judici de Tolo Cursach, els clients del centre esportiu Megasport, propietat del magnat de l’oci nocturn investigat en el cas Policia Local, han rebut l’avís del tancament de cinc sales. Uns espais que el gimnàs ha hagut de clausurar després de la darrera inspecció de l’Ajuntament de Palma, en què s’ha constatat que no s’ajustaven a la normativa.

Són les sales 1, 2, 3, la dedicada a les arts marcials i l’anomenada sala funcional, que a partir d’aquest divendres estaran tancades. Les activitats que fins ara s’hi duien a terme es traslladaran a altres espais del Megasport, segons ha explicat a IB3 Ràdio el responsable de comunicació del Grup Cursach, Tomàs Ibarz. “L’Ajuntament ens ha convençut que hi ha una sèrie d’instal·lacions que no estan ajustades a la normativa o que no tenen les llicències pertinents. Ho admetem… No tenim cap ordre d’haver de tancar, no l’hem rebuda, encara; però, en qualsevol cas, el que sí fem és tancar una sèrie d’instal·lacions que, moltes d’elles, coincideixen amb l’obra nova, amb la part nova del Megasport Centre. I així ho hem comunicat als socis”, ha explicat Ibarz.

El responsable de comunicació del Grup Cursach també ha admès que no és fàcil per al centre passar per tot aquest procés. “No és una situació agradable haver de donar una notícia així als teus socis, n’hi ha que fa quinze anys que ho són. Passes pena pels socis, passes pena per l’esforç extra que s’ha de fer ara de trasllat de tots els serveis, que intentarem mantenir amb el nivell d’exigència de sempre”, ha declarat Tomàs Ibarz.

No és el primer tancament al qual s’enfronta el Megasport, ubicat al polígon industrial Can Valero. L’any passat, la direcció del centre esportiu, un dels més importants de Palma, va haver de clausurar el pont superior que permetia els socis passar d’un edifici a l’altre sense haver de sortir al carrer. Una infraestructura que tampoc, com en el cas d’aquestes sales, no complia amb la normativa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Patricia Fernández 17/03/2018

    Como socia de megasport desde hace más de 12 años me siento perpleja y muy indignada ante toda esta vorágine de situaciones. En primer lugar, me sorprende que el club nunca haya tenido problemas con el cumplimento de las normativas sobre sus instalaciones hasta que ese señor no fue detenido; en segundo lugar no sabía que los cambios que un club deportivo tuviera que realizar en sus instalaciones, por el motivo que fuera, deban de ser una noticia de esta embergadura; y en tercer lugar, me parece vergonzoso que las personas, muy dadas a dar a conocer sus variopintas opiniones y conclusiones precipitadas y desentendidas a mi modo de ver, se olviden de que en este club trabajan muchas personas dedicadas plenamente a proporcionarnos a nosotros, los socios y usuarios del club, todo el bienestar posible mientras utilizamos las instalaciones y se merecen un grandísimo respeto por parte de todos nosotros, ya que es una situación incómoda que sufren a diario, que no han buscado y que en ningún caso merecen…

  2. Es una vergüenza de ese Mafioso cerrar sin avisar 03/05/2018

    Es una verdadera vergüenza de ese mafioso no avisar de su cierre,para culpar al ayuntamiento de Palma de sus malos movimientos y creerse dueño de Mallorca.

Cercador |


més contingut relacionat

La pedagoga ciutadellenca Pilar Benejam Arguimbau serà investida Doctora Honoris Causa per la UIB

L'acte se celebrarà al Centre de Cultura de Sant Diego, a Alaior, el pròxim 27 de maig

El turoperador TUI endarrereix la posada en marxa del seu operatiu entre el Regne Unit i les Balears

L'objectiu del sector turístic de Menorca és que l'illa rebi un tracte diferenciat i passi a ser considerada zona verda