X

Melià anuncia un pla d’expansió nacional i internacional “qualitatiu” que requerirà més de 2.500 treballadors nous a Espanya

Soltour apunta que els conflictes que hi ha a altres territoris afavoriran enguany destinacions com les Balears

24/01/2024

Redacció

Melià necessitarà, a part dels 8.000 treballadors que té actualment a Espanya, 2.500 empleats més per a la pròxima temporada turística. El CEO de la companyia, Gabriel Escarrer, ha afirmat aquest dimecres a Fitur que, d’aquesta manera, podran “garantir operar a ple rendiment”.

Durant la primera fira turística de l’any, Escarrer ha anunciat un pla d’expansió internacional i nacional, amb obertures d’hotels de la marca Zel, que comparteix amb el tenista Rafel Nadal i família. Un d’ells serà a la Gran Via de Madrid i un altre a Tossa de Mar, a més d’un a Mèxic i un a Punta Cana. A més, Melià posarà molta atenció en els seus hotels del segment de luxe, amb noves obertures a Albània, l’Àsia i Mèxic.

El director general de Soltour, Tomeu Bennasar, ha afirmat també que el turisme està en un “moment dolç” a les Balears, amb dades molt positives, en termes de rebudes de turistes i com a mercat emissor. A Soltour són molt ambiciosos en els nombres de visitants que envien des d’Espanya i Portugal a les Illes Balears.

24/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris