economia

Meliá Hotels accepta la dimissió de Sebastià Escarrer

El conseller delegat, Gabriel Escarrer, s'abaixa el sou un 50%


El consell d’administració de Meliá Hotels ha decidit cancel·lar la proposta de distribució de dividend prevista per a aquest exercici i suspendre el programa de recompra d’accions pròpies aprovat el mes d’octubre (fins ara havia invertit 46 milions d’euros per recomprar el 3,416 % de les seves accions).

Així ho ha comunicat l’empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) després de la reunió del consell d’administració de dilluns 18 de maig, en què s’han pres diverses mesures per la crisi del coronavirus, per tal d’enfortir la solvència i liquiditat de la companyia.

El consell ha convocat la junta general ordinària d’accionistes per al pròxim 11 de juliol i ha acceptat la dimissió com a conseller extern dominical de Sebastià Escarrer, amb data del 16 de maig.

Meliá Hotels també ha comunicat que el conseller delegat, Gabriel Escarrer, s’ha reduït la retribució fixa en el 50 % i que tots els consellers es reduiran el 50 % de les dietes per assistència a les comissions delegades en el segon trimestre.

El passat 25 de març, Meliá va presentar un ERTO per als empleats dels seus hotels i oficines, que va ser aprovat el 21 d’abril i del qual estan exclosos els directius, que tenen una reducció del 50 % del sou mentre mantenen les seves funcions.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Més de 500 locals abaixaran les persianes a Menorca a finals de 2021

Les immobiliàries confien que l'interès de súbdits italians per establir-se a l'illa i obrir nous negocis pot ajudar a renovar...

Les patronals reclamen que el fons d’11.000 milions es tradueixi en ajudes directes i no en préstecs

La Unió de Treballadors Autònoms i Emprenedors també reclama que els recursos estatals siguin a fons perdut i es puguin...

Sa Pobla començarà l’exportació de la patata al mes de març tal com estava previst

La Conselleria d'Agricultura ha acordat amb el ministeri britànic mantenir els requisits fitosanitaris actuals d'exportació